Slik jukser «Fotballfrue» med bilder

- Jeg er utrolig lei meg.

FIKSER PÅ VIRKELIGHETEN: Caroline Berg Eriksen står bak en av Norges største blogger, og har tidligere sagt at hun kun redigerer lys på bildene hun legger ut på bloggen sin. Dagbladet har tilgang på den uredigerte versjonen av dette bildet. Foto: Skjermdump fra Berg Eriksens blogg
FIKSER PÅ VIRKELIGHETEN: Caroline Berg Eriksen står bak en av Norges største blogger, og har tidligere sagt at hun kun redigerer lys på bildene hun legger ut på bloggen sin. Dagbladet har tilgang på den uredigerte versjonen av dette bildet. Foto: Skjermdump fra Berg Eriksens blogg Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Er du blant dem som holder igjen på julematen fordi du misunner Caroline Berg Eriksens (27) syltynne kropp, kan det være av interesse at bloggeren fikser på bildene av seg selv før hun legger dem ut.

Dagbladet har de siste to dagene sett gjentatte eksempler på manipulerte bilder hvor pupper er gjort større, midjer, lår og armer er gjort mindre, hår er fyldigere og til og med ryggen hennes er gjort smalere. De manipulerte bildene er publisert på Caroline Berg Eriksens blogg, som i flere år har vært blant landets mest populære. Hun tjener gode penger på bloggdriften, og hadde ifølge skattelistene millioninntekt i 2013.

Dagbladet har hatt tilgang på det som trolig er originalversjonene av bildene, der Berg Eriksens kropp framstår umanipulert. Ved sammenligning av de publiserte og redigerte bildene, og originalene, går det klart fram at Berg Eriksen gjennomgående manipulerer seg tynnere på bildene hun publiserer. Originalbildene har vært tilgjengelige ved en enkel endring i nettadressen på Berg Eriksens nettside, men er er nå fjernet.

Selv har Berg Eriksen hevdet at hun ikke gjør seg selv tynnere på bilder hun publiserer på bloggen sin, og at hun ikke redigerer annet enn lyset på bildene hun legger ut.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.