Ser du hvem NRK-Solbakken blir «fotobombet» av?

Ropte «kungen» og vips.

FOTOBOMBET: NRKs Erik Solbakken publiserte dette bildet av seg selv og kong Carl Gustaf.  - Han så egentlig bort på medaljesermonien. Men så ropte jeg «kungen» og vips: Så fikk jeg han med, sier Solbakken. Foto: Med tillatelse fra Erik Solbakken
FOTOBOMBET: NRKs Erik Solbakken publiserte dette bildet av seg selv og kong Carl Gustaf. - Han så egentlig bort på medaljesermonien. Men så ropte jeg «kungen» og vips: Så fikk jeg han med, sier Solbakken. Foto: Med tillatelse fra Erik Solbakken Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alt om VM

(Dagbladet): NRK-profilen Erik Solbakken er på plass under ski-VM i Falun. Til tross for at han og kollega Hasse Hope har herjet på tv-skjermen med sine humorprogram i en årrekke, var de langt fra det mest kjente ansiktene under medaljesermonien torsdag.

På sin Instagram-profil har Solbakken lagt ut av bilde av seg selv - og svenske kong Carl Gustaf.

- Typisk at Svenska Knugen skal fotobombe meg midt under min daglige selfie, skriver Solbakken.

Ropte Til Dagbladet forteller Solbakken med glimt i øye:

- Han så egentlig bort på medaljesermonien. Men så ropte jeg «kungen» og vips: Så fikk jeg han med, sier Erik Solbakken til Dagbladet.

Sammen med NRK-kollega Hasse Hope jobber Solbakken for statskanalen under skimesterskapet.

Blant annet er det blitt intervju med den japanske hopplegenden Noriaki Kasai (42). Videoen er gått som en farsott i sosiale medier.

Japansk Intervjuet foregår nemlig på det som kan framstå som plettfri japansk fra nordmannens side.

- Jeg trodde aldri det skulle gå. Jeg pugget intensivt i en uke, og en dag jeg og Erik Solbakken satt og spiste lunsj, så ser vi at Kasai er i ferd med å hoppe. Da måtte vi bare beine ut med kamerateamet på slep. Idet vi kommer bort til bakken, så lander han. Da skjønte jeg at dette sannsynligvis var den eneste muligheten vi fikk, sa Hope til Dagbladet nylig.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.