Stjernas kjole til 1,1 mill. ble stjålet - så fikk hun den plutselig tilbake

Lupita Nyong'o jubler.

HELDIG:  Lupita Nyong'o fikk Oscar-kjolen stjålet - men fikk den tilbake. Foto:  EPA/MIKE NELSON
HELDIG: Lupita Nyong'o fikk Oscar-kjolen stjålet - men fikk den tilbake. Foto: EPA/MIKE NELSON Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tyven som stakk av med den spektakulære kjolen som Lupita Nyong'o brukte under årets Oscar-utdeling, leverte den tilbake.

Den spesialsydde Calvin Klein-kjolen, som er dekorert med 6.000 hvite perler, høstet stor anerkjennelse fra motepolitiet under Oscar-utdelingen tidligere i uka.

Kjolen har en prislapp på 150.000 dollar, drøyt 1,1 million kroner, og forsvant fra Nyong'os rom på London Hotel i West Hollywood onsdag.

Falske perler Tyveriet fikk bred omtale og tyven ble åpenbart skuffet da han forsto at perlene som prydet kjolen slett ikke var ekte.

Etter å ha pillet av to perler fra kjolen, som han deretter tok med til eksperter som konstaterte at de var uekte, mistet tyven interessen for kjolen og smuglet den tilbake til hotellet.

Fredag tipset han TMZ.com om at kjolen lå i en søppeldunk, og kjendisnettstedet varslet på sin side politiet som rykket inn og fant at det stemte.

Verdens vakreste 31 år gamle Nyong'o, som er datter av en kenyansk professor, ble født i Mexico. Hun vant selv Oscar for beste kvinnelige birolle i filmen «12 Years a Slave» i 2014.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.