Sinéad O'Connor avslører at sønnen er livstruende syk: - Finnes ingen garanti

Avlyser resterende konserter ut året.

VIL VÆRE NÆR SØNNEN: Sinéad O'Connor (48) er firebarnsmor og sanger. Nå tar hun imidlertid en pause fra artistlivet for å støtte sønnen som er alvorlig syk. Foto: NTB Scanpix
VIL VÆRE NÆR SØNNEN: Sinéad O'Connor (48) er firebarnsmor og sanger. Nå tar hun imidlertid en pause fra artistlivet for å støtte sønnen som er alvorlig syk. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I et lengre innlegg på sin Facebook-side går den irske rockeren Sinéad O'Connor (48) ut og forteller at hun avlyser samtlige av hennes planlagte konserter resten av året.

Dette grunnet at en av hennes sønner er blitt alvorlig syk.

- Jeg vil oppriktig beklage. Barnet mitt har siden begynnelsen av mars i år vært plaget av en livstruende diagnose. Dette er noe barnet mitt definitivt kan overleve, om han får riktig behandling og er under tilsyn av meg selv. For øvrig finnes det ingen garanti, skriver sangeren på Facebook. 

- Vil hjelpe Videre beskriver O'Connor situasjonen som en «alvorlig familiekrise», og at hun den siste tida har hatt mange våkenetter som følge av dette.

- Jeg har forsøkt å lære meg alt jeg kan rundt diagnosen, slik at jeg forhåpentligvis kan hjelpe ikke bare mitt eget barn, men også andre foreldre i samme situasjon.

48-åringen skulle egentlig opptrådt på Månefestivalen i helga, men konserten ble avlyst. Det samme ble hennes planlagte opptreden på Kongsgården i Trondheim i dag.

- Ikke i fysisk stand Ifølge NRK var grunnlaget for avlysningen at O'Connor var blitt sykemeldt. Sangeren har selv vært åpen om at hun har slitt med gynekologiske problemer, i etterkant av sine fødsler gjennom åra. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.