Tennislegende om Kyrgios: - Han oppfører seg som en treskalle

John McEnroe ble rasende da Kyrgios returnerte en ball mellom beina.

SØVNIG. Nick Kyrgios så ut til å ha diverse problemer, blant annet med å holde seg våken mellom settene i første runde av US Open. 20-åringen fikk flengende kritikk av tennisveteranen John McEnroe for sin oppførsel. Foto: Geoff Burke-USA TODAY Sports/NTB Scanpix.
SØVNIG. Nick Kyrgios så ut til å ha diverse problemer, blant annet med å holde seg våken mellom settene i første runde av US Open. 20-åringen fikk flengende kritikk av tennisveteranen John McEnroe for sin oppførsel. Foto: Geoff Burke-USA TODAY Sports/NTB Scanpix. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Tennislegenden John McEnroe gir Nick Kyrgios flengende kritikk etter at tennisbølla gikk på hodet ut av US Open i første runde.

20-åringen fra Australia møtte briten Andy Murray og tapte i en kamp som gikk over fire sett. Men Kyrgios oppførte seg slett ikke slik som McEnroe mente han burde, skriver The Guardian.

John McEnroe (56) var selv kjent for sin spesielle oppførsel og temperament. Noe som ofte gikk ut over dommere, vannflasker og tennisracketer. Amerikaneren ble for eksempel ilagt en bot på 17 500 dollar 5. september 1987 for sin oppførsel under en kamp i US Open. Han er blitt en voksen mann og er kommentator for ESPN under Us Open. Men temperamentet har han beholdt. Han ble spesielt opprørt, da Kyrgios returnerte en enkel ball mellom beina.

- Treskalle - Jeg forstår ikke hva som foregår oppe i hodet hans. Han kunne enkelt returnert den ballen med en volley og inkassert poenget. Noe som kunne gitt ham en sjanse til å bryte servegamet til Murray. Han oppfører seg som en treskalle. Det er helt hjernedødt, tordnet McEnroe inn i mikrofonen.

John McEnroe har hatt stor sans for talentet til Nick Kyrgios. Men i går rant det over. Tennisveteranen ga Nick Kyrgios sin støtte, da 20-åringen fortalte at han aktet å benytte seg av landsmannen Lleyton Hewitt som en mentor. Men nå er McEnroe mer oppgitt enn imponert.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.