Gunvor (62) ute av «Skal vi danse»

Gunvor Hals trakk det korteste strået i lørdagens «Skal vi danse» etter å ha vrikket seg gjennom både gammeldans og hip hop.

TØFF I TRYNET: Gunvor Hals og dansepartner Kai danset både gammeldans og hip hop, men fikk mest skryt for førstnevnte. Foto: Stella Pictures
TØFF I TRYNET: Gunvor Hals og dansepartner Kai danset både gammeldans og hip hop, men fikk mest skryt for førstnevnte. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Gunvor og dansepartner Kai André Lillebø fikk lørdagens laveste poengscore hos dommerpanelet for sin showdans.

Duoen kombinerte bunadkledd gammeldans med fargesprakende hip hop, men traff ikke blink hos verken dommerne eller seerne.

Dermed ble det sesongens eldste deltager som måtte takke for seg.

- Nå føler jeg meg veldig fornøyd med å ha kommet så langt. Det er helt okei, sier Hals til Dagbladet etter at kameralampene er slukket.

- Jeg er takknemlig for at jeg ble spurt. Da følte jeg at jeg ble «regnet blant de levende». Jeg trodde båten hadde gått for å få oppleve ordentlig dans, smiler P1+-programlederen.

Hun tror at gjentatte dårlige tilbakemeldinger fra dommerne kan ha påvirket seerstemmene.

- Var valget av gammeldans og hip hop for modig?

- Det var jo modig. Men vi var nødt til det. Jeg angrer ikke på det, sier Hals, som har engelsk vals som sitt beste minne fra «Skal vi danse».

Tørum erstattet Husby Forrige uke var det sportskommentator Mads Kaggestad som måtte ta sine dansesko og gå.

Tidligere denne uken ble det også kjent at Christopher Mørch Husby trakk seg fra programmet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.