Svensk toppblogger om flyturen fra helvete: - Tok så hardt i at jeg gjorde i buksa

Bianca Wahlgren Ingrosso om sitt pinligste øyeblikk.

- HELT FORFERDELIG: Toppbloggeren Bianca Wahlgren Ingrosso forteller åpenhjertig om det som skulle bli en grusom start på en ferietur med familie og kjæreste. Foto: Stella Pictures
- HELT FORFERDELIG: Toppbloggeren Bianca Wahlgren Ingrosso forteller åpenhjertig om det som skulle bli en grusom start på en ferietur med familie og kjæreste. Foto: Stella Pictures Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den svenske toppbloggeren og artisten Bianca Wahlgren Ingrosso (20) har de siste åra blitt et yndet objekt i svensk presse, og har selv skapt en rekke overskrifter. 

Hun er datter av komponist og danser Emilio Ingrosso og sangerinna Pernilla Wahlgren, som hadde en rekke hitlåter på 80-tallet, og som siden har livnært seg som skuespiller og programleder på tv. 

Bloggeren stilte nylig opp i et intervju med Nyheter24, hvor hun fikk i utfordring å snakke om noe av det pinligste som har hendt henne - en utfordring Wahlgren Ingrosso tok på strak arm.

- Helt forferdelig Sammen med familien, og kjæresten gjennom halvannet år, Philippe, dro 20-åringen på ferie til Thailand i februar. 

Under flyturen skjedde det imidlertid noe som Wahlgren Ingrosso gjerne skulle vært foruten.

- Jeg satt ved siden av kjæresten min og løp fram og tilbake fra toalettet. Jeg klarte ikke å slutte og spy, og hadde det helt forferdelig, sier hun til Nyheter24.

- Utrolig pinlig Det som skulle bli starten på en fin ferie, utviklet seg dermed til noe helt annet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.