Ta testen: er Norge Nord-Korea? Vinn skinnende stjerne!

Idol, Farmen, Anno, norske talenter eller hva med den store Nord-Korea-testen? Sjekk om du er kommunist eller høyrevridd med lodenfrakk.

FRAKKSJONIST: Nord-Korea er Norge eller er det omvendt? Nå kan De og deres familie ta testen. Foto:Zuma Press/NTB SCANPIX
FRAKKSJONIST: Nord-Korea er Norge eller er det omvendt? Nå kan De og deres familie ta testen. Foto:Zuma Press/NTB SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Nord-Korea aka Noreg (Dagbladet): Mange mener vi som bor i dette landet egentlig bor i Nord-Korea ettersom ingenting er lov i detta landet. Vår fantastiske og særs begavede høyreside med Odins venner har siden før krigen mente at Norge er en totalitær stat, beint ut kommunistisk fordi:

Ikke er det lov å drekka når du vil, ikke er det lov å røyke hvor du vil, ikke er det porno på tv, ikke er det lov å snyte på skatten, ikke er det lov å bære våpen, ikke er det lov å kjøre for fort, ikke er det lov å si akkurat det du mener om alle dem som kommer hit til detta landet for å snylte og ødelegge norsk kultur og vår ariske verdier, og ja, de har nok rett: Norge er Nord-Korea.

Også i de dager som nå henruller med støttedemonstrasjoner for vår helt egenrådige minister Sylvi Listhaug - hun som vi i pressen er ute etter i samlet flokk. Gjesp.

Men, vi som jobber i en puppekommunistisk papiravis (nettet er høyrevridd) hyller O store Ham som nylig sendte opp langdistanseraketten «Skinnende stjerne», Kim Jung-un, mannen som er ondskapens fyrstekake, den farligste despoten på denne siden av Rio Grande og onkel Donald Trump.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.