Romøren: - Håper det ikke blir så flaut at jeg må evakuere landet

Klar for realityserie.

FIKK GOD KONTAKT:  Bloggeren Emilie Nereng og hopprofilen Bjørn Einar Romøren er to av deltakerne i «71 grader nord». Foto: Eirik Hamre / TVNorge
FIKK GOD KONTAKT: Bloggeren Emilie Nereng og hopprofilen Bjørn Einar Romøren er to av deltakerne i «71 grader nord». Foto: Eirik Hamre / TVNorge Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FALUN (Dagbladet): Den tidligere topphopperen Bjørn Einar Romøren (33) er på plass i ski-VM i Falun. I oktober ble han ansatt som markedssjef i Norges Skiforbund. Samtidig er han klar for realityserien «71 grader nord», som har premiere på TVNorge søndag kveld.

- Jeg vet ikke om jeg skal blande de to sakene. Det utøverne driver med teller uansett mer for verdien av norsk hoppsport enn det du ser på TV i morgen, sier han med et smil til Dagbladet.

Aylar Lie, Vibeke Skofterud, Emilie Nereng, Roger Ruud og Geir Schau er blant kjendisene denne gangen som skal utfordre seg selv i norsk natur. I går avslørte bloggeren Nereng at hun hadde fått et godt forhold til Romøren.

- Det er mulig vi fikk et godt forhold. Det er sikkert mange som kommer til å bli overrasket over at en rosablogger ikke akkurat er stereotypen på rosa blogging, påpeker hopprofilen.

Barberte leggene Ellers fikk han et godt forhold til radioprateren Geir Schau.

- Det er mulig jeg utleverer oss på det groveste nå. Men han barberte leggene mine underveis, avslører Romøren om turen som går fra Lindesnes til Nordkapp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.